Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO YÖNETİMİ İKİNCİ ALTI AYLIK DÖNEME İLİŞKİN FAALİYETLERİNİ BASINLA PAYLAŞTI
VAN TSO YÖNETİMİ İKİNCİ ALTI AYLIK DÖNEME İLİŞKİN FAALİYETLERİNİ BASINLA PAYLAŞTI
Eklenme Tarihi : 21.01.2014 23:04

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2013 Yılının ikinci altı aylık dönemine ilişkin faaliyetlerini basın mensuplarına anlattı.

2013 Yılı ikinci altı aylık döneme ilişkin Çalışmalar hakkında Bilgi veren Van Tso Başkanı Necdet TAKVA, VAN TSO olarak bu kente artı değer katacak çalışmaları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.”. VAN TSO’nun adeta odaya bağlı üyelerin danışmanı olduğunu belirten TAKVA, ardından 6 aylık süreçte yapılanlar hakkında bilgi vererek Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte bilgileri paylaştı. TAKVA, Seçim öncesi hazırladığımız Seçim Bildirgesinde yer alan birçok vaadimizi yerine getirdik. Yaptığımız çalışmaların bir çoğu Oda tarihinde ilk kez gerçekleşmiştir. Görev süremiz boyunca vaatlerimizin tamamını yerine getirerek, Üyelerimize hak ettikleri hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz dedi.

TAKVA, “Biz VAN TSO olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bugün bu toplantıda 6 aylık çalışmalarımızın hesabını veriyoruz. Seçim vaadimiz olan şeffaflık sözüne bağlı kalarak bugün yapılan ve devam eden çalışmaları sizlerle paylaşıyoruz. Hep dediğimiz gibi bizim en büyük vaadimiz dürüstlüktür ve dürüstlük olacaktır. Bunun için buradayız.” Şeklinde konuştu.

Toplantı Sonrasında Van Tso Bünyesinde kurulan Basın Merkezinin Açılışı Basın Mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. İlimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına Van Tso Basın Merkezi Üye kartlarının dağıtımı yapıldı. Açılışta konuşma yapan TAKVA Ülkemizde basın merkezlerinin kapatıldığı bir dönemde biz Basın Merkezi kurduk. Ümit ediyorum bu merkez basın mensuplarına faydalı olacaktır. Dedi.

/2013 YILI İKİNCİ ALTI AYLIK FAALİYET RAPOURU İÇİN TIKLAYINIZ..



Galeri
VAN TSO YÖNETİMİ İKİNCİ ALTI AYLIK DÖNEME İLİŞKİN FAALİYETLERİNİ BASINLA PAYLAŞTI
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.21 TL
EURO: 34.72 TL
GBP: 40.43 TL