ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-ZİYARET VAN BÜROKRASİSİNDEN VAN TSO'YA ZİYARET
ZİYARET Van Bürokrasisinden Van TSO'ya ziyaret
Eklenme Tarihi : 21.11.2023 18:37

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) bir günlük ziyaretler çerçevesinde İpekyolu Kaymakamı, Dışişler Bakanlığı Van Temsilcisi ve Cumhuriyet Başsavcısını ağırladı.

İPEKYOLU KAYMAKAMI

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Umut Kasman, Başkan Yardımcısı Doğan Nurses, İmar ve Şehircilik Müdürü Necip Erginyürek; Van TSO'ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette; Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı, Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulu Danışmanı yer aldı.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI VAN TEMSİLCİSİ

Dışişleri Bakanlığı Van Temsilcisi olarak Van'a atanan Büyükelçi Serdar Cengiz; Van TSO'yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı, Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Danışmanı ile bir araya geldi.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI

Van TSO'ya nezaket ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan; Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı, Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulu Danışmanı ile bir araya geldi.

ZİYARET Van Bürokrasisinden Van TSO'ya ziyaret