ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VANTSO'DAN GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE ODA/BORSALARINA ZİYARET
VANTSO'DAN Güneydoğu Anadolu Bölge Oda/Borsalarına ziyaret
Eklenme Tarihi : 15.11.2023 18:37

Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı kapsamında Diyarbakır'a giden Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu; Güneydoğu Bölgesi Oda/Borsalarını ziyaret etti.

DİYARBAKIR TSO

Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı kapsamında Diyarbakır'da bulunan Van TSO Yönetim Kurulu; Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen heyet; Odalar arası işbirliği ve ortak fuarlar hakkında istişarelerde bulundu.

DİYARBAKIR TB

Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı kapsamında Diyarbakır'da bulunan Yönetim Kurulu; Diyarbakır Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Heyet ziyarette; Diyarbakır TB Başkanı Engin Yeşil, Meclis Başkanı Ahmet Ay ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Görüşmede, Van TSO ile Diyarbakır TB arasında yapılacak işbirliği konuları istişare edildi.

ŞANLIURFA TSO

Van TSO Yönetim Kuruluz ve Disiplin Kurulu Başkanı; Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Şanlıurfa TSO Başkanı Mehmet Doğan Yetim, Meclis Başkanı Serhat Karadağ ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen heyet; Odalar arası işbirliği konusunda istişarelerde bulundu.

MARDİN TSO

Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Başkanı; Mardin Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Mardin TSO Başkanı Hatip Çelik ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen heyeti; yapılacak işbirliği konusunda istişarelerde bulundu.

VANTSO'DAN Güneydoğu Anadolu Bölge Oda/Borsalarına ziyaret