ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-TOBB KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANLARI SEÇİLDİ
TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları seçildi
Eklenme Tarihi : 30.10.2023 11:49

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu; geçtiğimiz günlerde seçimleri tamamlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva;

☑️ Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeliğine seçilmenizden dolayı sizleri tebrik eder, yeni dönemde yapacağınız çalışmalardan dolayı şimdiden başarılar dilerim.

☑️ Kurul olarak kısa zamanda bir araya gelmenizi ve kentimizin girişimciliği adına yeni fikirler ve projeler hayata geçirmenizi temenni ediyorum.

☑️ Girişimciler dünyanın her yerinde önemli kişilerdir. Yer altı kaynağı ve zenginliği olmayan Ülkemizde ve İlimizde, girişimcilerin önemi çok daha fazladır. Bu nedenle sizler kıymetlisiniz.

☑️ 1 milyon 150 bin nüfuslu İlimizde 30 bin vergi mükellefi var. Van TSO olarak bu rakamları göz önünde bulundurduğumuzda girişimci sayısını, maaş ve vergi verenlerin sayısını artırmamız gerektiğini sürekli dile getiriyoruz.

☑️ Burada siz girişimcilere çok fazla iş düşüyor. Kentinize sahip çıkmanız, girişimci sayısını artırmanız ve yeni fikirler ortaya koymanız gerekmektedir. Biz Van TSO yönetimi olarak her zaman yanınızdayız.

Odamız, Ticaret Borsası ve Erciş TSO Kadın/Genç Girişimciler İcra Kurulu üyelerinin katılım sağladığı toplantıda; TOBB Van Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına Semra Odabaşı ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına Ümit Can Sari seçildi.

TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları seçildi