ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-ZİYARET RUMİİ TASARIM VAN TSO'YU ZİYARET ETTİ
ZİYARET RUMİİ TASARIM VAN TSO'YU ZİYARET ETTİ
Eklenme Tarihi : 10.10.2023 08:20

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Van TSO) ziyaret eden Rumii Tasarım Ürünleri Atölyesi Kurucusu Rümeysa Ruken Polat ve ekip arkadaşları; Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Danışmanı ile bir araya geldi.

Görüşmede; Anadolu motifleri ve Van Kilimiden modern tasarımlı ve anlamlı giyim, aksesuar, ev dekorasyonu ürünlerinin üretimi hakkında bilgiler veren Polat; Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva'ya, kadınlar tarafından dokunan ve bereketi simgeleyen kilim tablosu hediye etti.

Başkan Necdet Takva yapılan görüşmede;

☑️ Öncelikle geçtiğimiz günlerde 'Girişim Öncüleri Projesi Girişime Artı Değer Fikir Maratonu'nda elde ettiğiniz başarıdan dolayı sizleri tebrik ederim.

☑️ Şehrimizin ve ülkemizin genç girişimcilere ihtiyacı var. Kalkınmamızın ve başarıya ulaşabilmemizin yolu girişimcilikten geçiyor.

☑️ Van TSO olarak da meseleyi önemsiyoruz. Bu nedenle 'İş Aramayın İş Kurun' sloganını sürekli olarak kullanıyor ve girişimcileri her zaman destekliyoruz.