ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-MÜSİAD'TAN VAN TSO'YA ZİYARET
MÜSİAD'TAN VAN TSO'YA ZİYARET
Eklenme Tarihi : 10.10.2023 08:20

MÜSİAD Van Şube Başkanı Ertuğrul Balibay ve Yönetim Kurulu; Van Ticaret ve Sanayi Odası'nı ( Van TSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Danışmanı ile bir araya geldi. Görüşmede; Van TSO ile MÜSİAD'ın yapacağı işbirliği konuları istişare edildi.

Görüşmede konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva;

☑️ Van TSO'nun kapıları tüm iş örgütlerine sonuna kadar açıktır. Ki çoğu iş örgütü temsilcisi ayrıca Van TSO'nun üyesidir.

☑️ Kentteki iş örgütleri ile yakın bağ kurmamız ve birlikte çalışmamız, kıymetli olduğu kadar İlimize katma değer sağlayacaktır.

☑️ Odalar ile iş örgütleri arasındaki geliş-gidişlerin artması; gelişmemize, büyümemize ve sesimizin daha yüksek çıkmasına vesile olacaktır.

☑️ MÜSİAD nezdinde tüm iş örgütlerine çağrımızdır. Burası sizin evinizdir. Birlikte ortak çalışmalara ve projelere imza atabilir, ayrıca bir akademi olan Van TSO'dan her zaman faydalanabilirsiniz.

MÜSİAD'TAN VAN TSO'YA ZİYARET