ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-ZİYARET KHOY BELEDİYE BAŞKANINDAN VAN TSO'YA ZİYARET
ZİYARET Khoy Belediye Başkanından Van TSO'ya ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Van TSO) ziyaret eden Khoy Belediye Başkanı Hasan Nasrollah Pour, Başkan Yardımcısı Sn. Mohammed Shekarlou ve Sn. Esmaeil Lotfi; Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreteri ve İran Tüccar Danışmanı ile bir araya geldi.

Van ile Khoy arasındaki ticari ve turistik ilişkilerin istişare edildiği görüşmede konuşan Başkan Necdet Takva, 'Sınırımızı ve komşumuzu değiştirme imkanımız yok. Bu nedenle Van'ın Khoy'a, Khoy'un Van'a her zaman ihtiyacı var.' dedi.

Khoy Belediye Başkanı Pour ise Van ve Khoy kentinin kalkınması, ticaretinin gelişmesi ve turizm yatırımlarının artması için kurumlar arası işbirliğine dikkat çekti.

ZİYARET Khoy Belediye Başkanından Van TSO'ya ziyaret