ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-FUAR 'BEAUTY LİFE EXPO VAN FUARI'
FUAR 'Beauty Life Expo Van Fuarı'

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve eşi hanımefendi Filiz Takva; 'Beauty Life Expo Van Fuarı'nın (Van Estetik, Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı) açılış programına katıldı.

Açılış programında konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva;

☑️ Beauty Life Fuarı'nın bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Fuarı düzenleyen Ülker Hanım ve ekibi bu fuarlar ile şehrimize renk kattı ve markalaşması yolunda önemli katkılarda bulundu.

☑️ Ticaretin ve ekonominin yeni trendi olan fuarcılık artık dünyada farklı bir alan oluşturmuş durumda. İnsanlar, profesyoneller muhataplarına ulaşmak için dünyanın en önemli fuarlarına bir şekilde katılım sağlıyor. Bu nedenle fuarlar çok değerli ve kıymetlidir.

☑️ Van'da son yıllarda düzenlediği spesifik fuarlar ile kendini bu alanda kanıtlamış oldu. Neredeyse yılın her ayında bir fuara ev sahipliği yapıyoruz.

☑️ Van TSO olarak fuarların bir kentin tanıtımında önemli olduğu bilinciyle hareket ediyor ve destekliyoruz. Bundan sonraki süreçte de İlimizde düzenlenecek fuarlara destek olmaya devam edeceğiz.

Van TSO tarafından fuara sağlanan katkılar nedeniyle US Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ülker Selviler tarafından Başkan Takva'ya teşekkür plaketi takdim edildi.

Yurtdışı, il dışı ve İlimizden fuara katılım sağlayan firmaları ziyaret eden Takva ve eşi; fuarın hayırlı olması ve verimli geçmesi temennisinde bulundu.

FUAR  'Beauty Life Expo Van Fuarı'