ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-AÇILIŞ MERSAN NEW LİFE MAĞAZASI
AÇILIŞ Mersan New Life Mağazası

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Disiplin Kurulu Üyeleri, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu Danışmanları; Mersan New Life Mağazası'nın açılış törenine katıldı.

Açılışta konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva;

☑️ Son yıllarda insanın doğaya dönüşünü temsil eden doğal ürünlerin hayatımızdaki kullanım düzeyi farklı bir boyuta geldi. Tabi işletmelerde buna bağlı olarak farklı atılımlar yapıyor.

☑️ Yıllardır şehrimizde katma değer üreten, istihdam yaratan, ekmeğini taştan çıkaran ve bu sektörün temsilcilerinden olan Abdulkerim Maskan ve kıymetli ailesi, taşa farklı bir boyut kazandırarak bir konsept mağazası oluşturdu.

☑️ Herkesin bir belirsizlik içerisinde ve yarınını tartıştığı bir dönemde, hayatın olağan akışına uygun bir yatırım yaparak, konsept mağazayı şehrimize kazandıran Maskan Ailesine teşekkür ediyorum.

Başkan Takva açılış sonrası işletme yetkilisine 'İş Yeri Siftah Sertifikası' takdim etti.

AÇILIŞ Mersan New Life Mağazası