ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-ODALAR ARASI İŞBİRLİĞİ VAN TSO İLE DOĞUBEYAZIT TSO ARASINDA İŞBİRLİĞİ ZİYARETLERİ
Odalar Arası İşbirliği Van TSO ile Doğubeyazıt TSO arasında işbirliği ziyaretleri

Bölgenin en güçlü Ticaret ve Sanayi Odası olan Van Ticaret ve Sanayi Odası, hinterlandındaki Oda/Borsalar ile işbirliği kapsamında görüşmelere devam ediyor.

İşbirliği ziyarelteri ve görüşmeleri kapsamında Doğubeyazıt TSO, Van TSO'yu ziyaret etti. Doğubeyazıt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Can ve Başkan Yardımcısı Mustafa Çavaş; Van TSO Meclis Başkanı Turan Avcı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Çeliktaş ile bir araya geldi.

Ardından; Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Meclis Başkanı Turan Avcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Yılmaz ve Genel Sekreter Cengiz Aras; Doğubeyazıt TSO'ya iade-i ziyarette bulundu.

Her iki ziyarette de bölgenin ve şehirlerin kalkınması ile odalar arası işbirliği konuları istişare edildi.