ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-BİLAL EMRE YÖRÜK VAN TSO'NUN YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI
Bilal Emre Yörük Van TSO'nun Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı
Eklenme Tarihi : 02.05.2023 09:17

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük; Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Van TSO) Yönetim Kurulu Haftalık Olağan Toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Van TSO Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Van TSO ile KOSGEB arasındaki işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

İl Müdürü Bilal Emre Yörük ise KOSGEB'in ilimizdeki çalışmaları hakkında Yönetim Kurulumuza bilgiler verdi.

Toplantının sonunda Yönetim Kurulu tarafından Yörük'e Van'da faaliyet gösteren işletmelerin ekonomik katma değer üretme ve istihdam yaratma potansiyellinin artmasına yönelik verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.