Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO VE ANKARA SANAYİ ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI
Van TSO ve Ankara Sanayi Odası işbirliği protokolü imzaladı

Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Ankara Sanayi Odası işbirliği protokolü imzaladı. Ankara Sanayi Odası ve Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak düzenlediği “Sivil Toplum Buluşması” programı nedeniyle Van’a çıkarma yapan Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan heyet, program öncesi işbirliği protokolü imzaladı.

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’nın imzaladığı protokol kapsamında iki oda arasında sürekli bir işbirliği amaçlanıyor.

Protokol kapsamında  ASO ile VAN TSO arasındaki iletişimi güçlendirmek, işbirliğini artırmak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, projeler hazırlamak/birlikte gerçekleştirmek, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında, sosyal ve kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek ve diğer Odalara da rol model olmayı amaçlanmaktadır.

İmzalanan protokol de iki oda arasında sürekli işbirliği amaçlanırken, aşağıda yer alan maddelerde ortak hareket edilmesi kararı alındı.

Ulusal/uluslararası heyet ziyaretlerinde ve yurt dışı iş gezisi düzenlendiğinde her iki Odanın üyelerinin bilgilendirilmesinin/katılmasının sağlanması,

Odaların yayın organlarında yazı/fotoğraf ve benzeri haberlere yer verilmesi ve web sitesinde link oluşturulması,

Her iki Odanın, eğitim ve hizmetlerinde, birbirlerine teknik destek sunması/bilgilendirmesi,

Çalışanların, karşılıklı tecrübe paylaşımı amacıyla, diğer Odaya çalışma ziyaretinde bulunması,

İlişkilerin verimli ve sürekli olmasını sağlamak amacıyla, yılda en az 1 defa, gerek Yönetim Kurulu, gerekse Meclis üyeleri ile bir araya gelinmesi, ortak toplantılar düzenlenmesi,

Yeni projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunulması ve uygun projelerde ortaklık yapılması,

Uluslararası odalarla bağlantı kurulmasında, uluslararası çalışmaların paylaşılmasında, ortak faaliyetler ve çalışmalar yürütülmesi,

TOBB Akreditasyon Sistemi çerçevesinde, sistem standartları, stratejik planlama, kalite çalışmaları vb. konularda deneyim paylaşılması.

KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.4 TL
EURO: 34.71 TL
GBP: 40.66 TL