Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN DEFTERDARI VAN TSO MECLİSİ’NDE
Van Defterdarı Van TSO Meclisi’nde

Van Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Olağan Meclis Toplantısı Van Defterdarı Murtaza Kamar’ın katılımıyla gerçekleşti.

Zaman zaman kent bürokratlarına ev sahipliği yapan Van TSO Meclisi bu ay ki olağan toplantısında Van Defterdarı Murtaza Kamar’ı ağırladı. Van TSO Meclis Başkanı Hüseyin Güneş ve Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva tarafından karşılanan Defterdar Kamar, Van’a yeni atandığını ve bugün Van TSO Meclis Toplantısına davet edildiği için mutlu olduğunu belirtti.

Defterdar Kamar, Mucbir Sebep Halinin sonlandırılması ve 7020 sayılı yasa ile yapılandırılan Vergi Borçları ile ilgili Van TSO Meclis Üyelerine bilgi verdi. Van Defterdarı Kamar, buraya mükelleflerimize en iyi hizmeti vermek için geldiklerini belirterek “Bizlerin varlık sebebi olan mükelleflerimize en iyi hizmeti vermek için çaba göstereceğiz. Yeni hizmet binamızın ihalesi gerçekleştirildi. Hizmet binamızın bitmesi ile mükelleflerimize daha sağlıklı ve kaliteli hizmet vereceğiz. Amacımız ortaklarımız olan vergi mükelleflerine yapıcı, kolaylaştırıcı hizmet vermektir dedi.”

Van TSO Meclis Başkanı Hüseyin Güneş, Van Defterdarı Murtaza Kamar’ı Van TSO Meclisinde ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek “Oda meclisimiz zaman zaman kent bürokratlarını ağırlamak için davetler yapıyor. Bugün de toplantımızı Van Defterdarı onurlandırdı. Vergi Yapılandırması hakkında çok değerli bilgiler verdiler. Van TSO Oda Meclisi adına şükranlarımı arz ederim” dedi. 

Galeri
Van Defterdarı Van TSO Meclisi’nde
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.4 TL
EURO: 34.71 TL
GBP: 40.66 TL