Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO GGK’NIN ÇALIŞMALARI ÖDÜLLENDİRİLDİ.
Van TSO GGK’nın Çalışmaları Ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme Sürekli Eğitim Merkezi tarafından dördüncüsü düzenlenen ‘Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı’ projesinin ödül töreni yapıldı.

Elit World Otelde gerçekleşen ödül töreninde Milli Eğitim camiası, yerel yöneticiler, sivil toplum temsilcileri öğrenciler ve Van TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı M. Seyhan Demir’ de hazır bulundular.

ariyer Günleri başta olmak üzere eğitim alanında bir çok projeye maddi manevi destek sunan Van TSO Genç Girişimciler Kurulu adına Kurul Başkanı E. Görsel Görmen ve Başkan Yardımcısı M. Seyhan Demir’e İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Kırekin tarafından plaket takdim edildi.

Konu ile ilgili bir açıklama da bulunan Van TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı M. Seyhan Demir, gerek bireysel gerekse kurumsal olarak eğitim konusunda çok hassas olduklarını kaydederek, imkan olduğu sürece öğrencilerin aşamayacağı hiçbir engel, başaramayacağı hiçbir konu olmadığını belirterek bu nokta da eğitimin desteklenmesinin önemine değindi. Demir, son olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne,  Araştırma ve Geliştirme Sürekli Eğitim Merkezi’ne ve Proje Uzmanı Nurcan Alpaslan'a çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu. 

Galeri
Van TSO GGK’nın Çalışmaları Ödüllendirildi.
Van TSO GGK’nın Çalışmaları Ödüllendirildi.
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.4 TL
EURO: 34.71 TL
GBP: 40.66 TL