Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-AKARYAKIT SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
AKARYAKIT SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman Moderatörlüğünde Meclis Üyesi ve Akaryakıt Sektörü Meslek Komite Başkanı İlhan Kaya’nın da katılımı ile gerçekleşen toplantıya sektör temsilciler yoğun ilgi gösterdi.

 

Sektörde meydana gelen olumsuzlukların gündeme getirildiği toplantıda açılış konuşmasını yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, gündeme gelecek tüm konuların çözümü doğrultusunda Oda olarak her türlü girişimde bulunacaklarını kaydetti. Karaman, akaryakıt sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili birçok girişimde bulunduklarını ifade ederek, mal alımlarının yerelden yapılması başta olmak üzere, istasyonlara kesilen cezaların bir defaya mahsus affedilmesi, Sorumlu Müdür Uygulaması, ulusal marker konusunda yaşanan olumsuzluklar ve sektör temsilcilerinin dernekleşmesi konularının bunlardan bir kaçı olduğunu kaydetti.

 

Akaryakıt Sektörü Meslek Komite Başkanı İlhan Kaya ise yaptığı konuşmada sektörün çok büyük sıkıntılar yaşadığını bu sebeple tüm sektör temsilcilerinin ortak hareket etmeleri gerektiğini dile getirdi. Kaya, sendikalaşmanın bu nokta da önem arz ettiğini ifade ederek, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’nın kısa zamanda ilimizde faaliyet göstereceğini kaydetti.

 

Gündeme gelen konuların raportör tarafından not alındığı toplantı sonucunda oluşturulacak sonuç raporu ile Valilik ve Maliyenin ziyaret edilmesi kararı alındı. 

Galeri
AKARYAKIT SEKTÖRÜ  DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
AKARYAKIT SEKTÖRÜ  DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
AKARYAKIT SEKTÖRÜ  DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
AKARYAKIT SEKTÖRÜ  DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.4 TL
EURO: 34.71 TL
GBP: 40.66 TL