ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-MÜHENDİS ADAYLARI GİRİŞİMCİLER KURULU İLE BİR ARAYA GELDİ.
Mühendis Adayları Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi.

Van TSO Genç Girişimciler Kurulu,  Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenciler ile bir araya geldi.

Kariyer Günleri çerçevesinde gerçekleşen programda; Bilişim, Bilgisayar Mühendisliği, Sıhhi Tesisat, Makine Mühendisliği, Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme konularında katılımcı öğrencilere bilgi aktarıldı.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı E. Görsel Görmen, Kurul Üyesi Sezer Bayramoğlu, İnşaat Mühendisi Zafer Şahin, Bilgisayar Mühendisi Ahmet Selami Demir’in panelist olduğu programa 300’e yakın öğrencinin yanı sıra Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Aydın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı M. Seyhan Demir ‘de katılım sağladılar.

Mühendis Adayları Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi.