Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-GİRİŞİMCİLİK PANELİ
Girişimcilik Paneli

Van Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Fakültesi işbirliğinde “ Girişimcilik Paneli” düzenlendi.

 

İlk olarak Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof Dr. Nahit Aktaş’ı makamında ziyaret eden kurul üyeleri öğrenciler ile bir araya gelerek tecrübe paylaşımında bulundular.

 

Panelde açılış konuşmasını yapan Kimya Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Adnan Aldemir, Genç Girişimciler Kurulu ile paneli organize etmeden önce bir araya geldiklerini ve özellikle kurulda yer alan mühendis ve mimarların panele katılım sağlayarak tecrübelerini öğrencilerle paylaşmaları konusunda ricada bulunduklarını ifade etti. Aldemir, Girişimcilik Panelinde konuşulacak konuların öğrencilerin meslek seçiminde ve ilerleyen zamanlarda iş hayatına atıldıklarında önlerine çıkacağını dile getirerek kıymetli zamanlarını öğrencilere ayıran Genç Girişimciler Kuruluna teşekkürlerini sundu.

 

Açılış konuşmasının ardından Genç Girişimciler Kurulu Başkanı E. Görsel Görmen moderatörlüğünde yaklaşık 2 saat süren panelde, Kurul Başkan Yardımcıları Necip Oflas, M. Seyhan Demir ve Kurul Üyeleri Mete Karam ile Sezer Bayramoğlu mühendislik fakültesi öğrencileri ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.

 

Panelde Jeoloji Mühendisliği Bölümünden Prof Dr. Sefer Örgen, Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç Dr. Hilal Demirkıvrak, Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hilal Çelik Kazıcı’da hazır bulundular. 

Galeri
Girişimcilik Paneli
Girişimcilik Paneli
Girişimcilik Paneli
Girişimcilik Paneli
Girişimcilik Paneli
Girişimcilik Paneli
Girişimcilik Paneli
Girişimcilik Paneli
Girişimcilik Paneli
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.4 TL
EURO: 34.71 TL
GBP: 40.66 TL