Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO’YA EN BAŞARILI MESLEK ODASI ÖDÜLÜ
Van TSO’ya en başarılı Meslek Odası Ödülü
Eklenme Tarihi : 13.02.2017 09:48

Van Radyocular Derneği (VANRAD-DER) tarafından düzenlenen ‘2016 Yılı Van’ın En Başarılıları Yarışması’nın ödül töreni yapıldı.

Elite World Van Hotel’de düzenlenen ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van Milletvekili Burhan Kayatürk, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Akademisyen, gazeteci, yazar, işadamlarından oluşan 20 kişilik Jüri tarafından 12 kategori de yapılan “Van’ın en başarılıları Yarışması’nda” Van Ticaret ve Sanayi Odası En başarılı Kamu Kurumu Niteliğinde Meslek Odası kategorisinde jüri üyelerinin oyları ile birinci seçildi.

Birinci Seçilen Van TSO adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva aldı. Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Takva’ya ödülünü , Tuşba Belediye Başkan Yardımcısı Necati Yertürk takdim etti. Takva, ödülü Van Ticaret ve Sanayi Odasının tüm üyeleri adına alırken, son bir yılda genç yaşta yaşamlarını yitiren iki genç üye olan Ekrem Elvermez ve Harun Konak’a ithaf etti. 

KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.27 TL
EURO: 34.67 TL
GBP: 40.35 TL