Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-CAZİBE MERKEZLERİ 1.BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ BAŞLADI
Cazibe Merkezleri 1.Başvuru Çağrı Dönemi Başladı
Eklenme Tarihi : 25.01.2017 09:46

“Cazibe Merkezleri Programı 1.Başvuru Çağrı Dönemi(24.01.2017-27.02.2017)” kapsamında  Proje Başvuru Süreci başladı. Cazibe Merkezleri Programı proje destek unsurlarına ve başvuru koşullarına, başvuru formlarına ilişkin detaylı bilgi ve belgelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://basvuru.kalkinma.com.tr/
 
Van, Bitlis, Hakkari ve Muş İllerinin de Program kapsamında yer aldığı Cazibe Merkezleri Programı ile yatırımcılara Faizsiz Yatırım Kredisi Desteği, Faiz İndirimli İşletme Kredisi Desteği, Üretim Tesislerini Taşıma Desteği, Danışmanlık Hizmetleri Desteği, Bedelsiz Yatırım Yeri Tahsisi Desteği, Anahtar Teslim Fabrika Binası Yapım Desteği, Çağrı Merkezi ve Veri Merkezi Yatırımı Desteği gibi cazip destekler sağlanacaktır.

 
 
DETAYLI AÇIKLAMA:
 
 
 
 
TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş.
CAZİBE MERKEZLERİ PROGRAMI KAPSAMINDA
YAPILACAK BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA
 
1. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi
24 / 01 / 2017 27 / 02 / 2017
 

 
Bankaya yapılacak başvuruların incelenebilmesi, başvurunun Bakanlar Kurulu’ nun 28.11.2016 tarih ve 2016/9596 sayılı “Cazibe Merkezleri Programının Uygulanmasına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Karar”ına uygun olması ön şartına bağlı bulunmaktadır.
 
Talebinizin incelenebilmesi için ekte yer alan formların doldurularak istenilen bilgilerle birlikte yatırımcı firma yetkililerince,

 
“CMP Kapsamında Başvuru Teslim-Tesellüm Belgesi” imzalanmak suretiyle teslim edilmesi gerekmektedir.
 
Değerlendirilme aşamasında; ilgili birimce ilâve bilgi ve belgeler ayrıca talep edilebilecektir. Yapılacak değerlendirmenin Bankanın değerlendirme kriterlerine uygun sonuç vermesi sonrasında projenizin ilgili Kararname kapsamındaki desteklerden yararlanıp yararlanamayacağı hususu karara bağlanacaktır.
 
Bilgilerinizi rica ederiz. 
 
NOT 1: Başvuru dosyası istenilen bütün belgeleri içerecek şekilde düzenlenecektir. Tüm evrakların yatırımcıyı temsil ve ilzama yetkili kişiler tarafından mavi kalemle imzalanması gerekmektedir.
NOT 2: Belgelerden, zorunlu olanların eksik bulunması halinde başvuru süresi sonuna kadar tamamlanması gerekmektedir. Eksik belgelerin belirtilen sürenin sonuna kadar tamamlanmaması ve Bankaya ulaştırılmaması durumunda başvuru işlemden kaldırılacaktır.”

KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.27 TL
EURO: 34.67 TL
GBP: 40.35 TL