Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-TURİZM SEKTÖRÜ TRAVEL TURKEY’DE BULUŞTU
Turizm Sektörü Travel Turkey’de buluştu

Turizm sektörünün en önemli buluşma fuarlarından biri olan 10. “Travel Turkey 2016” 8 -11 Aralık tarihleri arasında İzmir Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Yüzlerce Turizm firmasının katıldığı, iller için önemli bir tanıtım imkanı sunan Travel Turkey 2016 Turizm ve Seyahat fuarı binlerce ziyaretçinin, turizm aktörlerinin buluşmasına sahne oldu.

Açılış Programına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın yanı sıra  İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, milletvekilleri, belediye başkanları, siyaset ve iş dünyasının temsilcileri, sektörün önde gelenleri ve basın mensupları ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Van Valiliği Kültür Turizm Müdürlüğü, İpekyolu Belediyesi, Edremit Belediyesi ve Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın birlikte açtığı Van Standı ise fuarın en gözde standı seçildi.

Van Kahvaltısı, Van Kedisi, yöresel tatlar, Savat Gümüşü, Van Halı ve Kilimlerinin sergilendiği Van standında tanıtım broşürleri, tanıtım CD. Leri turizmcilerin beğenisine sunuldu.

Van Kahvaltı Günleri adı altında yapılan etkinlik Travel Turkey 2016 Turizm Seyehat fuarının en renkli etkinliği seçilirken, binlerce ziyaretçiye Van kahvaltısı ikram edildi. İl Valileri, Belediye Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası temsilcilerini ziyaret ettiği Van Standında Vanlı turizm firmaları da tanıtım yapma imkanı buldu. 

Galeri
Turizm Sektörü Travel Turkey’de buluştu
Turizm Sektörü Travel Turkey’de buluştu
Turizm Sektörü Travel Turkey’de buluştu
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL