Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-STRATEJİK PLAN VAN TSO MECLİSİ STRATEJİK PLANI ELE ALDI.
Stratejik Plan Van Tso Meclisi Stratejik Planı Ele Aldı.

Van Ticaret ve  Sanayi Odasının 2017-2020 dönemine ilişkin stratejik planı 02.11.2016 tarihinde yapılan Meclis toplantısında ele alındı.  

Toplantı söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Necdet TAKVA; “Van’ın  ekonomik, ticari ve sosyal gelişim alanlarına daha fazla katkı sağlamak, üyelerimize daha iyi hizmet vermek  amacıyla 2017-2020 Stratejik Plan hazırlamaktayız. Paydaşlarımızın da görüş ve önerileri bizler için önem arz etmektedir. Bu bağlamda Oda meclisimizin bizlere sunacağı katkılar stratejik planımızın daha sağlıklı ve uygulanabilir bir çerçevede hazırlanmasına katkı sunacaktır dedi.

Stratejik plana ilişkin sunum yapan Oda Genel Sekreteri Ramazan TEMİZER,  Stratejik planlama bir yönetim aracıdır. Organizasyonun işini daha iyi yapmasına ve kendi enerjisine odaklanmasına yardımcı olmak, çalışanlarının aynı amaç için çalışıyor olmalarını sağlamak, faaliyette bulunduğu ortamın çevresindeki değişikliklere göre yönünü belirleyip o yöne doğru gitmesini sağlamaktadır dedi.  

Temizer;  Kısaca stratejik planlama bir organizasyonun ne olduğunu, ne yaptığını ve neden yaptığını şekillendiren ve ona bu konularda kılavuzluk yapan temel kararları ve eylemleri geleceğe odaklı olarak üreten sistemli çabadır. Stratejik Planlar en az 4 yıllık bir süre için hazırlanır.  Bizde 2017-2020 dönemine ilişkin stratejik plan çalışmalarına başladık. Paydaşlarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Sizlerin sunacağı katkılar bizler için önemlidir dedi.

Sunumun ardından toplantıya katılım sağlayan Meclis Üyeleri, meslek Komite Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Genç Girişimciler ile Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri stratejik plana ilişkin fikirlerini beyan ettiler. 

Galeri
Stratejik Plan Van Tso Meclisi Stratejik Planı Ele Aldı.
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL