ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-FATİH ÇİFTÇİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.
Fatih Çiftçi Odamızı Ziyaret etti.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi ve beraberindeki heyet Odamızı ziyaret etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Sayın Çiftçi’nin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken,  Van Tso hakkında bilgiler sundu.

Takva:Van Ticaret ve sanayi Odasının kentin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunmak amacıyla çalışmalar yürüttüğünü, Van’ı hak ettiği seviyeye getirmek için her platformda kenti gündeme taşıdıklarını belirtti.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi ise; Van Ticaret ve Sanayi Odası ilimizin en önemli aktörlerinden biri. Çalışmalarını takip ediyoruz ve sürekli istişareler gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğim günden buyana Van Tso Başkanı ve Yönetim Kurulu ile birçok kez bir araya geldik. İlimizin en önemli sorunları arasında yer alan Kapıköy Gümrük kapısının modernizasyonuna başladık. Kısa bir süre içinde tamamlanacak.  Modernizasyonunun ardından kentimiz önemli bir ivme kazanacaktır. dedi.

Görüşmenin ardından ziyaret anısına Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet TAKVA, Van’ın önemli  figürleri arasında yer alan Ters Lale minyatürünü Bakan Yardımcısı Çiftçi’ye takdim etti.

Fatih Çiftçi ziyaret sonrasında Van Tso personellerini ziyaret etti.

Fatih Çiftçi Odamızı Ziyaret etti.