Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-HDP VAN MİLLETVEKİLİ ADEM GEVERİ’DEN VAN TSO’YA ZİYARET
HDP Van Milletvekili Adem GEVERİ’den Van TSO’ya Ziyaret
Halkların Demokratik Partisi Van Milletvekili Adem GEVERİ Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet TAKVA’yı ziyaret etti.

Görüşmede Van TSO Başkanı Necdet TAKVA; ilimiz başta olmak üzere bölgemiz ve ülke genelinde yaşanan olumsuzluklar ve bu olumsuzluklar sonucunda özellikle ekonomik ve ticari hayatta meydana gelen sıkıntıların bir an önce son bulması için barışın haykırılması gerektiğini ifade etti. TAKVA, Oda olarak gerek hükümet nezdinde gerekse seçilmişler nezdinde girişimlerde bulunduklarını ve bu girişimlerin artarak devam edeceğini kaydetti. TAKVA, Son olarak “bir an önce çözüm odaklı politikaların üretilmesi gerekiyor. Ben bir Vanlı ve bölge insanı olarak yaşananlar karşısında tüm bölge ve ülke halkı gibi çok üzgünüm, umut ediyorum  ki taraflar en kısa zamanda barış masasına otururlar.” İfadelerini kullandı.

HDP Van Milletvekili Adem GEVERİ ise; barışın çok kutsal olduğunu belirterek, konuşmalarına şöyle devam etti; “ Halkımız başta olmak üzere STK’lar, Aydınlar, Akademisyenler ve barışla ilgili sözü olan herkes sesini biraz daha yükseltmelidir. Bu savaşın bir an önce son bulması ve ülkenin son 30 yılına damgasını vurmuş Kürt sorunun çözümü noktasında bir sürecin başlatılması için çaba göstermelidir. Bu güne kadar barışla ilgili yapılan tüm girişimler çok değerlidir. Benzer girişimlerin artırılarak devam etmesi gerekiyor.” İfadelerini kullandı. 
Galeri
HDP Van Milletvekili Adem GEVERİ’den Van TSO’ya Ziyaret
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL