ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN, İZMİR TRAVEL TURKEY FUARI’NDA.
Van, İzmir Travel Turkey Fuarı’nda.
Bu yıl İzmir’de 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey Turizm Fuarı ülkemizin ve dünyanın farklı destinasyonlarının dahil olduğu ve 31 ülke 55 destinasyon olmak üzere 1000’den fazla firmanın katılımı ile kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Bağlı Belediyeler ile Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği Van Standına ilimizden bir çok otel, turizm acentesi başta olmak üzere yöresel ürünlerin satışı ile uğraşan esnaflar katılım sağladı.

Fuara Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya’nın yanı sıra Gürpınar Belediyesi Eşbaşkanları Yıldız Çetin ve Zeki Yıldız, Özalp Belediye Eşbaşkanı Şerafettin Özalp ile Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Diyaeddin Altındal, Ömer İnanç ve Murat Beyaz katılım sağladılar.

Van Kahvaltısı başta olmak üzere yöresel tatlarımızın İzmirliler ve diğer katılımcılara ikram edilmesi için profesyonel bir çalışma yürüten Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu’na (TAŞPAKON) bağlı, Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu (DOĞAPAFED) Başkanı Ali Geyik ve Van Aşçılar ve Pastacılar Derneği ekibinin lezzetli ikramları sonucu Van Standına yoğun ilgi gösterildi.

Van, İzmir Travel Turkey Fuarı’nda.