Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-İRANLI ACENTELERDEN VAN TSO’ YA ZİYARET.
İranlı Acentelerden Van TSO’ ya Ziyaret.
İran’ın sınır illerinden gelen turizm acenteleri yetkilileri odamızda önemli girişimlerde bulundular.

İlimizdeki Otel, Acente ve Mağazacıların kısa bir süre önce Van TSO da bir araya gelmesinin ardından oluşturulan heyetin geçen hafta Van TSO Meclis Başkan Yardımcısı Erdal Çakar başkanlığında İran’a gitmesi sonrası İranlı turizm acenteleri odamıza iade-i ziyaret gerçekleştirdiler.

Van TSO Meclis Başkan Yardımcısı Erdal Çakar, Van TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer İnanç ve Murat Beyaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda İran ve Türkiye’nin bir birlerine olan kültürel ve sosyal yakınlığı başta olmak üzere Kapıköy Sınır Kapısının yeniden hizmete geçmesinin ardından iki ülke arasında yapılan ticaretin geliştirilmesine yönelik ortak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Son olarak İranlı acentelerin Van’daki acentelerle ve Otellerle birlikte, İran’dan kaçak tur düzenleyenlerin önüne geçilmesi noktasında birlikte hareket etmesi önemle vurgulandı.

Van TSO yetkililerinin yanı sıra İran’dan gelen acente yetkilileri Muhammed İzzeddin, Muhammed Rizai, Eli Ekberyan, Mehdi Yeğman, Hadi Ganizadhe ve Farshid Meşkuri toplantıda hazır bulundular.

Galeri
İranlı Acentelerden Van TSO’ ya Ziyaret.
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL