Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO’DA MARKALAŞMA VE KURUMSAL DENEYİM SEMİNERİ
Van TSO’da Markalaşma ve Kurumsal Deneyim Semineri
Eklenme Tarihi : 13.05.2015 10:49
Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Şirketlerde Markalaşma ve Kurumsal Yönetim Seminerine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle seminerin yapıldığı salonda izdiham yaşandı.  Türkiye Özel Öğretim Kurumları Federasyonu ve Markalar Birliği Başkanı Halil Çil’in konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle birçok katılımcı programı ayakta dinlemek zorunda kaldı.
Türkiye Özel Öğretim Kurumları Federasyonu ve Türkiye Markalar Birliği Başkanı Halil Çil, şirketler kriz yönetimi, şirketlerde markalaşma ve kurumsal kurumlar üzerine yaklaşık 3 saat süren bir sunum yaptı.
Şirketleri yönetmenin kolay ancak bir o kadar riskli olduğun belirten Halil Çil “Eğer bir şirkette işler kötüye gidiyorsa orada bir yönetim boşluğu var demektir. Bunun için acil ve kolay çözümler üretmek gerek. Nelerin ters gittiğini ve nerede hata yapıldığının tespiti ancak doğru analizlerle ortaya çıkar. Değişimin insanın kendisinde başlar. Yanı başımızda hepimiz için fırsatlar vardır ama bunu fark etmemiz gerekir. Markalaşmanın kolaydır ancak bunu sürdürebilmek zordur. Bir markanın sürdürülebilir olması için mutlaka sahip olduğu değerlere çok dikkat etmesi gerekir. Kişiler yada kurumlar isterse hedefledikleri şeyleri başarabilirler. Bunun için çok çalışmak en önemli kuraldır” ifadesini kullandı.
Çeşitli örneklerle sunumunu sürdüren Halil Çil, markalaşmanın önemine vurgu yaptı. Bir markanın bulunduğu yöreye göre şekillenmesi gerektiğini söyleyen Çil, “Burger King’in Türkiye’de ramazan ayında iftar menüsü var. Ancak İngiltere de Burger King’de oturup alkol da alabilirsiniz. Yani marka bulunduğu ülkeye, yöreye göre alternatifler geliştiriyor” şeklinde konuştu.
Program sonunda katılımcılarla 20 dakikalık İngilizce eğitimi de yapan Halil Çil, Van’da bu kadar ilgi gördüğü için de memnuniyetini dile getirdi. 
Galeri
Van TSO’da Markalaşma ve Kurumsal Deneyim Semineri
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.31 TL
EURO: 34.7 TL
GBP: 40.63 TL