ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU BAŞKANLARI ANKARA’ DA TOPLANDI.
Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanları Ankara’ da Toplandı.
Eklenme Tarihi : 25.02.2015 14:15
Geçtiğimiz günlerde seçimleri tamamlanan TOBB Genç Girişimciler İl İcra Komitesi Başkanları Ankara’ da bir araya gelerek danışma ve değerlendirme toplantısı yaptılar.

Toplantıya TOBB Genç Girişimciler Van İl İcra Komitesi Başkanı Eren Görsel Görmen de katılım sağladı. Toplantıda yapmayı planladıkları projeleri anlatma fırsatı bulan Görmen,  TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile bir görüşme yaptı. Van İl İcra Komitesi Başkanlığına seçilen Eren Görsel Görmen’i tebrik eden Ali Sabancı Görmen’in kendisini Van’a davet etmesi üzerine en kısa zamanda Van’a geleceğini ifade etti.

Doğu Anadolu İl İcra Komitesi Başkanları ile birlikte Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret eden Görmen, Vergi Terkini başta olmak üzere Kentsel dönüşüm ile ilgili birçok konu hakkında destek beklediklerini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a aktardı.

Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanları Ankara’ da Toplandı.