Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN VAN HALKINA ÇAĞRI
Van Ticaret ve Sanayi Odasından Van halkına çağrı
Eklenme Tarihi : 24.02.2015 09:54
Van Ticaret ve Sanayi Odası yaşanan ekonomik kriz nedeniyle Van halkına çağrıda bulundu, VAN TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet TAKVA yaptığı açıklamada; ilimiz de yaşanan ekonomik kriz hepimizi derinden etkilemeye devam etmektedir. Yaşanan krizden bütün kesimlerin etkilendiğini ancak esnafımızın bunu en çok hisseden kesim olduğunu ifade eden TAKVA, yaşanan ekonomik durgunluk için herkesin çaba sarf etmesi gerektiğini tüccar ve esnafımızın bu krizi biran önce anlatması gereğine vurguda bulunarak, bir çok esnafımızın çek ve senetlerini ödeyemez durumda olduğunu belirtti.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı TAKVA açıklamasında; Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu krizin aşılması konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini krizin ancak birlikte mücadele ederek aşılabileceğini, Van halkından özellikle yerel esnafımızı desteklemek amacı ile alışverişleri için yerel esnafımızı tercih edilmesi gerektiğini belirtti.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet TAKVA; halkımızın bu konuda gerekli duyarlılığı göstereceğinden hiç kuşkularının olmadığını, kamuoyumuzda bu duyarlılık bilincini arttırmak için bilboardlar da gerekli duyuruları yaptıklarını yine Odamız SMS sistemi, Web sayfası ve basın aracılığı ile gerekli farkındalık yaratma çalışmalarını yaparak, halkımızın sağduyusuna güvendiklerini ifade ettı.
TAKVA son olarak 15 Mart 5 Nisan tarihlerinde Van alışveriş Günleri etkinliğimiz ile de kentimizin ekonomik ve sosyal yaşamına bir nebzede olsa katkı sunmak için gerekli hazırlıkları tüm hızıyla yaptıklarını ifade etti.
Galeri
Van Ticaret ve Sanayi Odasından Van halkına çağrı
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.31 TL
EURO: 34.7 TL
GBP: 40.63 TL