Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI (VANTSO) BİRLEŞTİRİLMİŞ MESLEK KOMİTE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Birleştirilmiş Meslek Komite Toplantısını gerçekleştirdi.
Eklenme Tarihi : 26.09.2014 08:52

 
Van Ticaret ve Sanayi Odası Birleştirilmiş Meslek Komite Toplantısı Meslek Komite Üyelerinin katılımı ile VANTSO Tuşba Meclis Salonunda gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan VANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet TAKVA Odanın en değerli faaliyetlerinden birini gerçekleştirdiklerini dile getirerek, 12 Meslek Grubunda yer alan 82 Komite Üyesini bölge odaları içerisinde 168 toplantıda 451 karar alarak en çok toplantı düzenleyen ve en çok karar alan oda olduklarını belirterek tebrik etti.
Meslek Komitelerinin odaların temeli olduğunu dile getirerek konuşmalarına devam eden TAKVA Meslek Komiteleri çalıştıkça Yönetim Kurulu ve Meclisin kent ekonomisine katkısının artacağını ayrıca Meslek Gruplarının sorunlarını seçilmiş Komite Üyelerinin çok iyi bildiklerini ve sürekli toplantılar gerçekleştikçe bu sorunların dile getirileceğini ve gündem oluşturulacağını belirtti.
Toplantıda söz hakkı alan Meslek Komite Başkanları kent ekonomisini yakından ilgilendiren birçok konuyu dile getirdi. Başta Lojistik Köy Projesi, İnşaat Malzemecileri Sitesi Projesi, Hayvan Barınakları Projesi olmak üzere tarım hayvancılık sektör sorunları, inşaat sektörünün canlılık kazanması yönünde yapılacak girişimler ve benzeri birçok konunun tartışıldığı toplantı Necdet TAKVA ve komite üyelerinin dilek ve temenni konuşmaları ile son buldu.


Galeri
Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Birleştirilmiş Meslek Komite Toplantısını gerçekleştirdi.
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.21 TL
EURO: 34.72 TL
GBP: 40.43 TL