ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-BİLİŞİM VE İNOVASYON ZİRVESİ VAN TSO'DA YAPILDI
BİLİŞİM VE İNOVASYON ZİRVESİ VAN TSO'DA YAPILDI
Eklenme Tarihi : 10.06.2024 10:53

Van Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu, Van YYÜ, Van Teknokent, İnnovan ve DAKA işbirliğinde “Van Bilişim ve İnovasyon Zirvesi” düzenlendi.

Programda Ömer Ekinci, Ömer Çolakoğlu, Mona Aykul, Emrah Kozan, Serhat Onay ve Beytullah Aksoy konuşmacı olarak yer aldı. Programda geleceği tasarlamak, yapay zeka çağında girişimcilik, yazılım ihracatı, blok zincir gibi konular hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Van Tso Başkanı Necdet Takva, Bilişim ve inovasyonun günümüzde ekonomik kalkınma ve rekabet gücü açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Takva, bu alanda yapılacak tüm çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.Van Bilişim ve İnovasyon Zirvesi anısına katılımcılara plaket taksim edildi.

BİLİŞİM VE İNOVASYON ZİRVESİ VAN TSO'DA YAPILDI