ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN SHOPPİNG FEST VAN ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 15 MART'TA BAŞLIYOR
Van Shopping Fest Van Alışveriş Günleri 15 Mart'ta başlıyor

Van’da ilki 2015 yılında yapılan Van Shopping Fest geçtiğimiz yıl 6 Şubat depremleri dolayısıyla ertelenmişti.

2015 yılında Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) öncülüğünde başlayan, 2019 yılında Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi’nin devraldığı ve yürüttüğü Van Shopping Fest, 2023 yılında 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı düzenlenmemişti. Ekonomiye katkı sağlayan festival 1 yıl aradan sonra yeniden başlıyor.

FESTİVAL TARİHİ

Van Büyükşehir Belediyesi, Van Valiliği, İpekyolu Belediyesi, Edremit Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın (VAN TSO) ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından gerçekleştirilen Van Shopping Fest 15 Mart'ta başlayıp 5 Nisan'a kadar devam edecek.