ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-AÇILIŞ GÜLCAN ECZANESİ AÇILIŞ TÖRENİ
AÇILIŞ GÜLCAN ECZANESİ AÇILIŞ TÖRENİ
Eklenme Tarihi : 06.01.2024 15:47

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı, Meclis Üyeleri ve Genç Girişimciler Kurulu; Gülcan Eczanesi'nin açılış törenine katıldı.

Açılışta konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva;

☑️Eczacılık mesleğini ekonomik bir katkının ötesinde, insanların sağlık hizmetlerini yerine getirmesi noktasında önemli bir sağlık zinciri olarak değerlendirmek lazım.

☑️Gülcan kızımız; İlimizin önemli ailelerinden bir tanesi olan Yılmaz Ailesi'nin bir ferdi. Bu vesileyle bizlerde bugün yönetimimiz, meclis divanımız, meclis üyelerimiz ve genç girişimcilerimizle buradayız.

☑️Güzel bir kış gününde hizmete açtığımız yeni iş yerimizim hayırlı olmasını diliyorum. İş yeri açmak, istihdam yaratmak ve kent ekonomisine katkı sağlamak hepimiz için önem arz ediyor.

AÇILIŞ GÜLCAN ECZANESİ AÇILIŞ TÖRENİ