ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VANTSO DAKA 24'E KATILDI
VANTSO DAKA 24'E KATILDI
Eklenme Tarihi : 05.01.2024 09:47

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu; bu yıl ilk defa Van'da düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'na (DAKAF 24) katıldı.

İlk olarak fuarın açılış programına katılan Yönetim Kurulu, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri daha sonra Van TSO standını ziyaret eden misafirleri ağırladı. Standı ziyaret eden öğrencilere; girişimcilik ve kariyer planlamasıyla ilgili bilgiler paylaşıldı.

Van TSO Yönetim Kurulu ile Kadın ve Genç Kurulu ardından il dışında ve il içinden fuara katılım sağlayan firmaları ziyaret etti.

Yönetim Kurulu; stant ziyaretleri sırasında İlimizin tanıtımı konusunda önemli çalışmalara imza atan Foto Muhabiri Ali İhsan Öztürk ve Anadolu Ajansı Foto Muhabiri Özkan Bilgin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

VANTSO DAKA 24'E KATILDI