ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-SEMİNER 'AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI VE TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİNE YANSIMALARI'
SEMİNER 'Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Türkiye-AB Katılım Sürecine Yansımaları'
Eklenme Tarihi : 28.09.2023 16:30

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ile İktisadi Kalkınma Vakfı tarafından 'Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Türkiye-AB Katılım Sürecine Yansımaları' semineri düzenlendi.

Seminerde açılış konuşması yapan Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş;

☑️ Her platformda dile getirilen ve yaşanabilir bir dünya için elzem konuların başında gelen iklim değişikliği ve buna yönelik atılan adımlar, tüm dünyanın vazgeçilmezi olmuş durumda.

☑️ Dünya artık ne yazık ki eski dünya değil. İklim değişiyor, dünya değişiyor ve kaynaklar yetersiz kalıyor. Bunun için tüm karar vericiler bir araya geliyor ve yeni düzen için kararlar alıyor.

☑️ Bugün bu alanda yapılan çalışmaları İktisadi Kalkınma Vakfı'dan dinleyeceğiz. Değerli Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Çiğdem Nas ve ekibine buraya kadar geldikleri ve bize yapacakları bilgilendirmeler için şimdiden teşekkür ediyoruz.

☑️ Van TSO olarak bizde çevreci bir yönetim anlayışına sahibiz. Bu anlayışla gerek Odamız gerekse AB Bilgi Merkezimiz; iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratacak çalışmalara imza atıyor, atmaya devam edecek.

Seminer; yapılan sunumlar ile son buldu.

SEMİNER 'Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Türkiye-AB Katılım Sürecine Yansımaları'