ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-ZİYARET UMANLI İŞ İNSANLARINDAN VAN TSO'YA ZİYARET
ZİYARET UMANLI İŞ İNSANLARINDAN VAN TSO'YA ZİYARET
Eklenme Tarihi : 10.08.2023 14:43

İlimizdeki İŞGEM ile diğer kümelenmiş alanları incelemek ve potansiyelleri hakkında bilgi almak üzere Odamızı ziyaret eden Uman heyeti; Yönetim Kurulu Başkanımız Necdet Takva ile bir araya geldi.

Ziyarette; Umanlı İş İnsanları Hilal Hamed Abdullah Alhasani, Dr. Pejman Zamani ve Naser Said Awlad Thani ile İŞGEM Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik, Başkan Yardımcısı Adnan Selçuk ve İŞGEM'de yatırımı bulunan İranlı İş İnsanı Dr. Mehrdad Fojlaley yer aldı.

Başkanımız Necdet Takva gerçekleşen görüşmede, İlimizin ve ülkemizin potansiyelleri ile kümelenmiş alanları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrası Uman ve Van işbirliğini artırmak üzere iyi niyet protokolü imzalandı.

ZİYARET UMANLI İŞ İNSANLARINDAN VAN TSO'YA ZİYARET