Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-ZİYARET AYŞE SULA KÖSEOĞLU'NDAN VAN TSO'YA ZİYARET
ZİYARET Ayşe Sula Köseoğlu'ndan Van TSO'ya ziyaret
Eklenme Tarihi : 13.07.2023 17:53

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu; Van Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva gerçekleşen ziyarette; kentlerin kalkınması, dönüşümü ve geleceğe hazırlanması noktasında, yerel yönetimlerin önemine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Başkan Necdet Takva;

☑️ İlimiz; coğrafik konumu, sosyo-ekonomik durumu ve batının doğuya, doğunun batıya açılan kapısı olması hasebiyle önemli bir kenttir.

☑️ Ülkemizin ulusal ve uluslararsı hedeflerine ulaşması noktasında şehrimiz büyük öneme sahiptir. Bu nedenle hiç bir siyasi parti tarafından göz ardı edilmemeli ve İlimizi yönetecek belediye başkan adayları bu realite çerçevesinde belirlenmelidir.

☑️ Van TSO bu şehrin en önemli akademisi, ülkemizin en başarılı meslek odalarından bir tanesidir. Buradaki bilgiden herkes faydalanabilir. Şehrimiz için atılacak her adıma, yapılacak çalışmalara, hayata geçirilecek projelere destek vermek için kapımız tüm siyasi partilere açıktır.

 

Galeri
ZİYARET  Ayşe Sula Köseoğlu'ndan Van TSO'ya ziyaret
ZİYARET  Ayşe Sula Köseoğlu'ndan Van TSO'ya ziyaret
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.31 TL
EURO: 34.7 TL
GBP: 40.63 TL