ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO TOBB GENEL KURULUNA KATILDI
VAN TSO TOBB GENEL KURULUNA KATILDI

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO); Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 79. Genel Kurulu'na katıldı.

Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, TOBB Delegeleri, Yönetim Kurulu Danışmanları ve Genel Sekreterin katılım sağladığı Genel Kurul 2 gün (30-31 Mayıs) sürdü.

TOBB'un Genel Kurulu ilk olarak Anıtkabir ziyaretiyle başladı. Anıtkabir ziyaretine katılan Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, TOBB Delegeleri, Yönetim Kurulu Danışmanları ve Genel Sekreter, burada TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Genel Kurul'a katılan Van TSO, daha sonra TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen 'TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni' ve 'TOGG Çekiliş Töreni'nde yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Mehmed Muş, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yer aldığı 'TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni'ne, Van TSO Başkanı Necdet Takva TOBB Konsey Başkanı unvanıyla katıldı.

Van TSO ve TOBB TSO Konsey Başkanı Necdet Takva, Birlik Başkanı Rifat Hisarcıklığlu ve Konsey Başkanlarıyla birlikte; 10, 20 ve 30 yılını dolduran Genel Kurul Delegeleri ile Genel Sekreterlere 'Hizmet Şeref Belgesi' takdim etti.

Genel Kurul'un ikinci gününde ise TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlık seçimi yapıldı. Seçime; Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Meclis Başkanı Turan Avcı, TOBB Delegeleri ve Genel Sekreter Cengiz Aras katılm sağladı.

Seçim sonucunda M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 7'nci kez TOBB Başkanı seçildi.

VAN TSO TOBB GENEL KURULUNA KATILDI