ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ VAN TSO’NUN YARDIMLARI YOLA ÇIKTI
Gün Birlik Olma Günü Van TSO’nun yardımları yola çıktı
Eklenme Tarihi : 07.02.2023 19:27

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan ihtiyaç malzemeleri, deprem bölgelerine gönderilmek üzere yola çıktı.

Kahramanmaraş depremi sonrası yaraların sarılması amacıyla başlatılan destek çağrılarına sessiz kalmayan Van TSO, maddi ve ayni yardım kampanyası başlattı. Depremin yaşandığı gecenin sabahında kampanyanın startını veren Van TSO, bu noktada tüm kesimleri de destek olmaya davet etti.

İlk olarak Van TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin desteğiyle başlayan kampanya, oda üyeleri, iş insanları, esnaflar ve tüm Van halkının katılımıyla büyüdü. 2 gün boyunca hizmet binasında toplanan yardım malzemeleri bugün araçlara yüklenerek, deprem bölgesi olan Kahramanmaraş’a gönderildi.

Kampanya kapsamında;

2 bin 870 adet battaniye, 950 kutu çocuk maması, 805 paket çocuk bezi, 600 mont, 140 bot, 38 çocuk montu, 17 balya muhtelif kıyafet, 4 çuval çorap, 1 koli kadın kıyafeti, 4 adet yatak, 3 adet halı, 3 balya kadın hijyen seti ve 3 kamyon içme suyuyla birlikte ilimizden gidecek olan yardımlar için nakliye desteği ve AFAD yardım hesabına 250 bin lira nakdi yardım desteği sağlandı.

Ayrıca; Yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeler felaketlerin yaşandığı bölgelerdeki vatandaşlara gönderilmeye devam edecek.

Gün Birlik Olma Günü Van TSO’nun yardımları yola çıktı