ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-MÜSİAD GENEL KURULU -BAŞKAN TAKVA: BAŞKENT HER ZAMAN BAŞKENTTİR!
MÜSİAD Genel Kurulu -Başkan Takva: Başkent her zaman başkenttir!
Eklenme Tarihi : 28.01.2023 15:42

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Van TSO'da gerçekleşen MÜSİAD Van Şubesi'nin '8. Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Necdet Takva, iş örgütlerinin önemine değinerek 3 konuya vurgu yaptı;

☑️Van, 20 bin yıl önce insanların yaşadığı ve 3 bin yıl önce de büyük medeniyetlere başkentlik yapmış bir kenttir. Biz bu kadim topraklarda yaşayanlar olarak aidiyetimizi güçlendirmeli ve bu kentin menfaatleri için çalışmalıyız.

☑️Dünyanın en kıymetli insanları; işverenler, istihdam yaratanlar, tüccarlar, sanayiciler ve üreticilerdir. Bu nedenle bizim olmazsa olmazımız vergi verenlerin, istihdam yaratanların ve maaş üretenlerin sayısını artırmamız gerekiyor.

☑️Van'ın ülke genelindeki algısı ne yazık ki çok iyi değil. İnsanlar kentimizi ile bağ kurma konusunda sorunlar yaşıyor, bunu da dile getiriyor. Bizim bu algıyı kırmamız ve şehrimize sahip çıkmamız gerekiyor.

MÜSİAD Genel Kurulu -Başkan Takva: Başkent her zaman başkenttir!