ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-BAŞKAN TAKVA DUYURDU! HALK BANK BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN TABELASI TAKILDI
Başkan Takva duyurdu! Halk Bank Bölge Müdürlüğü'nün tabelası takıldı

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Van TSO) girişimleri sonucu Halkbank Bölge Müdürlüğü Van'da kurulması müjdesi geçtiğimiz aylarda verildi. O müjdenin ardından Halk Bankasının tabelası takıldı...

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva'nın sözünü Ankara'da aldığı Halk Bank Bölge Müdürlüğü'nün Van'da kurulması haberi geçtiğimiz aylarda müjde olarak paylaşıldı.

O günden sonra devam edecen çalışmalar neticelendi ve Halk Bankası Bölge Müdürlüğü'nün tabelası takıldı. İpekyolu üzerinde bulunan Şabaniye yol ayrımında hizmet verecek olan Bölge Müdürlüğü'nün yakında kapılarını açacak. Tabelanın takıldığı müjdeyen isimi yine Van TSO Başkanı Necdet Takva oldu.

Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan Takva,

'Akşama daha önce müjdesini verdiğimiz Halkbank bölge müdürlüğünün resimlisini bırakalım. Tacirimize, sanayicimize, esnafımıza hayırlı olsun. Sözünü, Kamu Bankaları Genel Müdürleri toplantısında almıştık. Teşekkürler Halkbank.' ifadelerini kullandı.