Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO TURİZM FUARINDA FARK YARATTI!
VAN TSO TURİZM FUARINDA FARK YARATTI!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) bu yıl 12’ncisi düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarı’nda fark yarattı.

 

Önemli fuarlara ev sahipliği yapan Van, son yıllarda düzenlenen fuarlarla adından çokça söz ettiriyor. Bu fuarlardan bir tanesi olan “12. Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı” kapılarını açtı.

 

Türkiye’nin en büyük üçüncü fuarı olan Turizm ve Seyahat Fuarı’nda stant açan Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) fuarda fark yarattı. Van Evi örneğini fuarda kuran Van TSO, kurduğu stant ile hem Van Evine dikkat çekti hem de ilgi odağı oldu. Sabit olarak kurulan Van Evi, bundan sonra yapılacak tüm fuarlarda yer alacak.

 

Kurulan Van Evi örneği ile ilgili konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva şunları söyledi: 

 

“İlimiz son yıllarda önemli fuarlara ev sahipliği yapıyor. Kendini fuarlar konusunda kanıtladı ve daha fazlası içine çalışıyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılan fuarları destekliyor, ilimizin tanıtımı ve ekonomisi için büyük önem taşıyan bu tür etkinliklerin her zaman içerisinde yer alıyoruz.”

 

'FARK YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ'

 

Farkındalık yarattıklarını aktaran Başkan Takva, “Bugün 12’ncisi düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarı’nda bir farkındalık yarattık. Kurduğumuz sabit Van Ev standımız bundan sonraki tüm fuarlarda yer alacak. 4 Gün sürecek olan Turizm ve Seyahat Fuarı’nda ziyaretçileri ağırlayacak standımız ayrıca tüm üyelerimizin ürünlerini ücretsiz sergileyebileceği bir alan olma özelliğine de sahip. Van TSO olarak sabit stant ile şehrimizin fuarcılık alanında fark yaratmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Galeri
VAN TSO TURİZM FUARINDA FARK YARATTI!
VAN TSO TURİZM FUARINDA FARK YARATTI!
VAN TSO TURİZM FUARINDA FARK YARATTI!
VAN TSO TURİZM FUARINDA FARK YARATTI!
VAN TSO TURİZM FUARINDA FARK YARATTI!
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.56 TL
EURO: 34.68 TL
GBP: 40.28 TL