Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO İLE ELAZIĞ TSO ARASINDA AKREDİTASYON KIYASLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİ
VAN TSO İLE ELAZIĞ TSO ARASINDA AKREDİTASYON KIYASLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Eklenme Tarihi : 04.06.2022 15:34

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kıyaslama çalışması Van TSO’da her iki Odanın profesyonellerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Elazığ TSO Akreditasyon İzleme Komitesinde görevli olan, Akreditasyon Sorumlusu Makine Mühendisi M.Mücahid Uçar, Kalite Yönetim Sistemi Temsilcisi Fatma Gül Günaydın, İnsan Kaynakları Sorumlusu Merve Gül Özlü, Basın ve Medya Sorumlusu Emre Uslu ile makamında bir araya geldi.

 

Odalar arasındaki kıyaslama çalışmalarının çok değerli olduğunu belirten Van TSO Başkanı Necdet Takva, 'Maşallah çok genç ve dinamik bir ekip ile karşılaştım. Bu çalışma ile inanıyorum ki odalarımız birbirlerine iyi uygulamalarını aktararak, çok kıymetli hizmetler gelişebilecektir. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve şehri için önemli çalışmalar ve hizmetler üretiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, TOBB camiasında etkinliğiyle adından söz ettiriyor. Odamıza önümüzdeki akreditasyon çalışmasında başarılar dilerken, eminim ki hak ettiği A Sınıfı Oda statüsüne erişecektir.' Dedi.

 

'A Hedefine Her Geçen Gün Yaklaşıyoruz'

 

Elazığ TSO Akreditasyon Sorumlusu M.Mücahid Uçar da şunları söyledi: 'Bugün bölgemizin çok önemli Odalarından biri olan Van TSO ile bir araya geldik. Hem Yönetim Kurulu Başkanımız, hem de Genel Sekreterimiz ile Genel Sekreter Yardımcımız bizlerle çok yakından ilgilendiler. Gün boyu süren ziyaretimiz kapsamında özellikle iyi uygulama örneklerini kıyaslama imkanımız oldu. Van TSO’nun tüm hizmet birimlerini birbir ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleme fırsatımız oldu. Hedefimiz A sınıfına erişerek, üyelerimize daha proaktif hizmet vermektir.'

Galeri
VAN TSO İLE ELAZIĞ TSO ARASINDA AKREDİTASYON KIYASLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİ
VAN TSO İLE ELAZIĞ TSO ARASINDA AKREDİTASYON KIYASLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİ
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.22 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL