ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-BAŞKAN TAKVA: VAN'IN FUAR HİKAYESİ KİTAP OLACAK DÜZEYDEDİR
BAŞKAN TAKVA: VAN'IN FUAR HİKAYESİ KİTAP OLACAK DÜZEYDEDİR

Van'da Us Fuarcılık tarafından ikincisi gerçekleştirilen 'Beautylife Expo Estetik, Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı' kapılarını ziyaretçilere açtı.

Expo Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve üç gün sürecek olan fuara Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şefik Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri Eren Görsel Görmen ve Burak Gültepe, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Van OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar Şen, Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, Türkiye’nin farklı illerinden gelen firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, birincisine katılamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek,

'Fuarları renkli kılan şey; kentin, kendisinin çalıp kendisinin oynaması meselesi değil dışarıdan katılımın ne kadar kıymetli ve değerli olduğudur. Kent ekonomisine ya da kentin sosyal hayatına dış katılımlarla ciddi katkılar sağlandığını görmenin mutluluğu içerisindeyim. İlkine gelememiştik. İkincisine iyi ki gelmişiz. Ülker Hanımın ilimizde fuarlar yaptığını görmek, kuyum fuarı ile güzellik ve estetik fuarının ikincisini yapıyor olması, aslında fuarcılık anlamında Van ilinin geldiği noktayı da gösteriyor. Aynı zamanda Ülker Hanımın girişimcilik başarısının da bir göstergesi. Ben kendisini kutluyor, fuarın ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.' şeklinde konuştu.

Firma yetkilileri ise katılımın güzel olmasını umduklarını belirterek, tüm Van halkını güzellik fuarına davet etti.

BAŞKAN TAKVA: VAN'IN FUAR HİKAYESİ KİTAP OLACAK DÜZEYDEDİR