Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-PÜİS GENEL MERKEZİ'NDEN VANTSO YÖNETİM KURULU ÜYESİ İLHAN KAYA'YA ÖNEMLİ GÖREV
PÜİS GENEL MERKEZİ'NDEN VANTSO YÖNETİM KURULU ÜYESİ İLHAN KAYA'YA ÖNEMLİ GÖREV
Eklenme Tarihi : 15.10.2021 09:20

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kaya, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Merkez Yönetim Kurulu’na seçildi.

 

Petrol Ürünleri İşveren Sendikası’nın (PÜİS) 21. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Vanlı işadamı Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kaya, PÜİS Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

 

'Sorunlarımızı çözmek için çalışacağız'

 

Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kaya getirildiği görev ile ilgili şunları söyledi;

 

'1967 yılında kuruldu sendikamız ve günümüz de çatısı altında yaklaşık olarak 13 bin bayiyi barındırıyor. Yönetim kurulu da toplamda 8 kişiden oluşuyor. 81 ilde baş temsilciliği ve 919 ilçedeki temsilciliğiyle akaryakıt sektörünün en büyük ve teşkilatlı tek sendikasıdır. Sendikamızın 21. olağan genel kurulunda şahsıma gösterilen teveccüh teşekkür ederim 21. olağan genel kurulunda Merkez Yönetim Kurulu’na şahsımı seçen tüm delege meslektaşlarıma sonsuz saygı ve hürmetlerimi sunarım.

 

Petrol Ürünleri İşveren Sendikası köklü gelenekleri olan ve ahde vefaya önem veren çok farklı bir yapıya sahiptir. Yeni görevimle birlikte elimizden geldiğince sektörümüzün gelişmesi ve sorunlarının çözümüne ilişkin çalışmalar yürüteceğiz. Bilindiği gibi akaryakıt bayileri zor bir dönemden geçiyor. Çözülmeyi bekleyen onlarca sorunumuz var. İnşallah PÜİS Sendikamızla bu konuda önemli adımlar atacağız. İki dönemdir beraber çalıştığımız Sayın Genel Başkanımız İmran Okumuş’un büyük çaba ve gayretleri ile sendikamız hak ettiği konum ve itibarına kavuşmuştur. Bu yeni dönemde yönetimde de Sayın Genel Başkanımız ile çalışmak benim için bir ayrıcalıktır. Yeni nesil sendikacılık anlayışı ile sendikamızı daha da ileriye taşıyacağız.'

KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.32 TL
EURO: 34.88 TL
GBP: 40.83 TL