Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-İŞ BANKASI’NDAN VAN TSO’YA ZİYARET
İŞ BANKASI’NDAN VAN TSO’YA ZİYARET
Eklenme Tarihi : 21.11.2019 12:07

Türkiye İş Bankası Bölge Müdürü Celal Gökhan Temiz ve beraberindeki heyet Van Ticaret ve Sanayi Odası’nı (Van TSO) ziyaret etti.

 

Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Bölge Müdürü Temiz ve beraberindeki heyete yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Van ile ilgili bilgiler verdi.

 

Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş ile Van TSO Yönetim Kurulu üyeleri kentteki bankacılık sektörünün daha iyi noktalara gelmesi adına gelen heyetle fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca Van TSO’nun 2020 yılında hayata geçirmeyi planladığı “Dünya Kahvaltı Günü” projesiyle ilgili brifing veren Başkan Yardımcısı Çeliktaş, yapılacak olan etkinlik için destek talebinde bulundu.

 

Kahvaltı günü için konuşan Çeliktaş, “2014 yılında odamız öncülüğünde 51 bin 793 kişiye kahvaltı vererek bir dünya rekoru kırdık ve Guinnesss Rekorlar Kitabına girdik. Yaptığımız araştırmalar sonucunda bir kahvaltı günü olmadığını fark ettik. Odamız öncülüğünde her yıl haziran ayının ilk haftasında Türkiye’nin en uzun caddesi olan İskele Caddesi üzerinde Kahvaltı Günü düzenleyeceğiz. Bunun ilkini de 2020 yılının haziran ayında gerçekleştirmek istiyoruz.” Dedi.

 

Çeliktaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak, kentte birçok çalışmaya imza attık. Kentimiz için büyük bir öneme sahip İranlıların Van’a geldiği yoğun dönemlerden bir tanesi olan nevruz döneminde, 20 günlük Alışveriş Günleri (Shopping Fest) yapmaya başladık. Festival şu anda Van Valiliği himayesinde yapılmaya devam ediyor. İranlıların da festivale ilgili oldukça büyük.”

 

Van’ın tarım ve hayvancılıkta Türkiye’nin önemli şehirleri arasında yer adlığını ifade eden Çeliktaş,

 

“İlimiz 2 milyon 828 bin civarındaki küçükbaş hayvan varlığıyla küçükbaş hayvancılıkta Türkiye’de ilk sırada yer alıyor. Hayvancılık ve tarımda önemli bir nokta olan kentimizde Van Organize Tarım İşletmeleri (VOTAŞ) gibi çok önemli bir tesis bulunmakta. Bu tesisin bölgede başka bir benzeri bulunmamakta. Bunun dışında tarım ve hayvancılığın daha da gelişmesi adına Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİ-OSB) projenin de sekretaryasını oda olarak yürütmekteyiz. Van için önemli olan bu projemizin de 2 yıl içinde hayata geçmesini bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Bölge Müdürü Celal Gökhan Temiz’de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Van TSO hizmet binasını gezen Temiz ve beraberindeki heyet ardından odadan ayrıldı.

 

Ziyarete; Van TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Veysel Parin, Mehmet Değer ve Eren Görsel Görmen’de hazır bulundu.

Galeri
İŞ BANKASI’NDAN VAN TSO’YA ZİYARET
İŞ BANKASI’NDAN VAN TSO’YA ZİYARET
İŞ BANKASI’NDAN VAN TSO’YA ZİYARET
İŞ BANKASI’NDAN VAN TSO’YA ZİYARET
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.57 TL
EURO: 34.69 TL
GBP: 40.59 TL