ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO'DA 'TİCARİ ALACAK SİGORTASI' ANLATILDI
Van TSO'da 'Ticari Alacak Sigortası' anlatıldı
Eklenme Tarihi : 12.11.2019 13:56

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Van TSO) “KOBİ’lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Sistemi” anlatıldı.

Van Sigortacılar Derneği ile Halk Sigorta İşbirliğinde, Van TSO Tuşba Salonunda düzenlenen seminere Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şefik Eren, Halk Sigorta Genel Müdürü Bülent Karan, Halk Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Habip Çetinkaya, Van TSO Meclis Üyesi Şükrü Üzal ve sigorta acenteleri yetkilileri katıldı.

Burada bir sunum yapan Halk Sigorta Genel Müdürü Karan “Ticari Alacak Sigortası” hakkında bilgiler verdi.

Bilgilendirmenin ardından seminer soru-cevap bölümü ile tamamlanırken, etkinlik anısına Genel Müdür Karan’a ve Müdür Yardımcısı Çetinkaya’ya plaket verildi.

Van TSO'da 'Ticari Alacak Sigortası' anlatıldı