ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN KOSGEB’E ZİYARET
Genç Girişimciler Kurulu'ndan KOSGEB’e ziyaret
Eklenme Tarihi : 11.11.2019 14:24

Van ili Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, KOSGEB Van Müdürlüğünü ziyaret etti.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük ile bir araya gelen Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Seyhan Demir ve üyeleri burada fikir alışverişinde bulundu.

Genç Girişimciler İcra Kurulu KOSGEB’in verdiği destekler hakkında, Van Müdürü Yörük’ten bilgiler aldı. 2020’den itibaren değişecek olan desteklerle ilgili bilgilerde alan İcra Kurulu, kısa zamanda girişimciler ve oda üyelerine ilişkin KOSGEB hakkında seminer düzenleyeceklerini ifade etti.

Bilal Emre Yörük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete; İcra Kurulu Başkanı Seyhan Demir’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Mete Karam ve Musa Güneş, İcra Kurulu Üyeleri; Sercan Orhun, Sercan Simeklioğlu, Lokman Kaval, Necdet Alıcı, Harun Şevgin ve Özge Ersezer katıldı.

Genç Girişimciler Kurulu'ndan KOSGEB’e ziyaret