ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-DİJİTAL DÖNÜŞÜM E-TİCARET VE E-İHRACAT EĞİTİMİ
Dijital Dönüşüm E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi
Eklenme Tarihi : 26.07.2019 09:37

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayelerinde Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde “Dijital Dönüşüm E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi” verildi.

Eğitim başlangıcında açılış konuşmasını yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, E-ticaretin modern çağın dijital dünyasında etkin, sürdürülebilir ve mesafelerin kısaltıldığı bir iş modeli yaratmaya kadar birçok noktada olmazsa olmazlarımız arasında yerini aldığını kaydetti.

Takva, bu eğitimle birlikte teknik bilgilere sahip olunacağını ifade ederek, TOBB ve VANTSO işbirliğinde düzenlenen Dijital Dönüşüm E-Ticaret ve E-İhracat Eğitimi’nin birçok soruyu aydınlatıcı ve yol gösterici olacağını ayrıca üretim ve satış etaplarından tutun da ihracat süreçlerine kadar tüccarımız ve esnafımıza bilgisel anlamda önemli kazanımlar sağlayacağını dile getirdi.

Uzmanlar tarafından yaklaşık 5 saat süren eğitime Odamız üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarından da katılım sağlandı.