Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-BÜYÜKELÇİ CHIRISTİAN BERGER VAN TSO’DA
Büyükelçi Chırıstian Berger Van TSO’da

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Van’da bulunan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Chırıstian Berger, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’yı ziyaret etti.

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Chırıstian Berger, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu bölgede bizim ortaklık yaptığımız, birlikte çalıştığımız tek kurum olduğunu belirterek “1 Nisan 2005 tarihinde oda bünyesinde kurulan AB Bilgi Merkezi ile ortaklığımız ve işbirliğimiz başlamıştır. Bugüne kadar çeşitli faaliyetler Van ve Bölge kamuoyuna AB bilgisini en iyi şekilde sağlamış bir ofisimiz var. Bu çalışmalardan dolayı ortağımız ve partnerimiz olan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na teşekkür ederiz. Bu ortaklığımız uzun yıllar devam edecektir. Bugün ayrıca Türkiye’nin farklı illerinde bulunan AB Bilgi Merkezleri Koordinatörleri de Van’dadır. Bu organizasyona ev sahipliği yapmak bile çok önemlidir” dedi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ise AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Chırıstian Berger ve beraberindekileri Van TSO’da ağırlanın onurunu yaşadıklarını belirterek “14 yıldır devam eden ortaklığımız bir çok başarılı projenin hayata geçmesine vesile oldu. Her zaman uyumlu bir işbirliğimiz olmuştuk. Odamız AB Bilgi Merkezi bölgenin en önemli AB referans noktalarından biridir. AB Bilgi Merkezimiz iyi çalışmalar yaparak bölgede AB algısının olumlu olmasına katkı sunmaktadır. Sayın Büyükelçi ve Türkiye’nin 20 ilinden AB Bilgi Merkezleri koordinatörlerini odamız ve ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duymaktayım.” Şeklinde konuştu.

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Chırıstian Berger, Van TSO Sergi Salonu’nda bulunan “Vangölü’nün Sırları” fotoğraf sergisinin açılışını yaptıktan sonra AB Bilgi Merkezleri Koordinasyon Toplantısına başkanlık yaptı.

Van TSO Yönetim Kurulu Necdet Takva, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Chırıstian Berger’e ziyareti anısına Van halısı hediye etti.

Galeri
Büyükelçi Chırıstian Berger Van TSO’da
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.53 TL
EURO: 34.77 TL
GBP: 40.52 TL