Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-GİRİŞİMCİLİK PANELİ
GİRİŞİMCİLİK PANELİ
Eklenme Tarihi : 08.07.2019 16:53

Van Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu, Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ve Genç Ekonomistler Topluluğu iş birliğinde “Girişimcilik Paneli” düzenlendi.

 

Genç Ekonomistler Topluluğu Başkanı Murat Baran moderatörlüğünde gerçekleşen panelde Van TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı E. Görsel Görmen, Başkan Yardımcıları Necip Oflas, M. Seyhan Demir ile Kurul Üyeleri Mete Karam ve Sezer Bayramoğlu, tecrübelerini üniversite öğrencileri ile paylaştılar. Programa; İ.İ.B.F. Dekanı Reha Saydan, Öğretim Gör. Yrd. Doç. Abdullah Oğrak, Akademisyen Erdoğan Özel ve İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Ekonometri ile Meslek Yüksekokulu Öğrencileri katılım sağladılar.

 

Panelde bir konuşma yapan Van TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı E. Görsel Görmen programın gerçekleşmesinde emeği geçen İ.İ.B.F. Dekanı Reha Saydan ve Genç Ekonomistler Topluluğu adına topluluk Başkanı Murat Baran’ a teşekkürleri sundu. Görmen, öğrenciler ile iş hayatında aktif rol alan iş adamlarının bir araya gelmesinin öğrencilerin iş hayatına atılmalarında çok önemli bir kılavuz olduğuna değinerek, girişimciliğin riskleri ve kazanımları ile ilgili tecrübelerini öğrencilere aktardı.

 

Soru cevap kısmıyla devam eden panelde, özellikle girişimcilik noktasında kurumlardan alınabilecek destekler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Yaklaşık iki saat süren panelin ardından İ.İ.B.F. Dekanı Reha Saydan tarafından Van TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı E. Görsel Görmen’ e plaket takdim edildi.

 

Galeri
GİRİŞİMCİLİK PANELİ
GİRİŞİMCİLİK PANELİ
GİRİŞİMCİLİK PANELİ
GİRİŞİMCİLİK PANELİ
GİRİŞİMCİLİK PANELİ
GİRİŞİMCİLİK PANELİ
GİRİŞİMCİLİK PANELİ
GİRİŞİMCİLİK PANELİ
GİRİŞİMCİLİK PANELİ
GİRİŞİMCİLİK PANELİ
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.18 TL
EURO: 34.9 TL
GBP: 41.04 TL